Met Bouke in zee gaan

Werken aan je ZELFHELEND VERMOGEN
Citaat uit een boek van Deepak Chopra: “Het verbreden van de definitie immuniteit is een urgente noodzaak, omdat onze gezondheid meer dan ooit onder druk staat. Je moet zorgen dat je immuniteit niet het omslagpunt bereikt waarop stress, aandoeningen die het gevolg zijn van je levenswijze en veroudering de overhand krijgen. Nu heb je de kennis om volgens een nieuw model te leven, namelijk dat van een ZELFHELEND VERMOGEN. Hierdoor wordt je immuniteit versterkt en wordt je gezondheid gedurende de rest van je leven beschermd.”

Bewustwording, immuunsysteem
Nou ik zou zeggen, wie wil dat dan niet? Ik wel, en daarom zijn we – ons instituut NTI NLP en ikzelf – hier elke dag mee bezig, zowel in de bewustwording als met onze voorbeeldfunctie. Al meer dan 40 jaar roep ik: als elk mens 2 á 3 keer per week naar de sportschool gaat, kan dat de gezondheidszorg minimaal 50% besparen. Als we dan ook nog gezonder gaan eten, minder rood vlees eten, minder alcohol gebruiken en dan ook nog de discipline op kunnen brengen regelmatig ademhalingsoefeningen te doen en de koudetraining te gaan integreren, ja, dan spreken we over vitaliteit, gezondheid, geluksgevoel en nog veel meer en nog meer besparing van de gezondheidszorg. En mogelijk veel minder discussie over wel of niet vaccineren… Misschien goed eens op te zoeken wat het immuunsysteem voor jou doet.

Jouw Waarom
Dat is dan ook direct de ‘waarschuwing’; dat moet je wel willen. En… je krijgt net als ik opmerkingen over je leeftijd. Hé, ben jij al 73? Dat kan niet. Ja hoor, dat kan wel. Immuunsysteem, immuunsysteem, immuunsysteem. En… de discipline  (lees: je WAAROM) voor ogen houden.

Mijn WAAROM? Vreugde ervaren, mijn deskundigheid delen en mensen ondersteunen om wakker te zijn. Hoe zit dit bij jou? Waarom ben jij HIER? Ooit zei Nietzsche: “Als je een WAAROM hebt in het leven, is bijna elke HOE te verdragen.”

Met Bouke in zee gaan
Wil je het ervaren? Ga mee de zee in! We installeren ons eerst op het zand voor een intensieve ademhalingssessie van een uur, met muziek en onder mijn begeleiding. Daarna nemen we een duik in zee! Om af te sluiten bij het strandpaviljoen.

Data: zaterdag 9 april en zondag 17 april

Aanvangstijd: 8.45 uur (vanaf 8.30 uur ben je welkom, en kun je je plekje installeren)

Locatie: Egmond aan Zee, bij Evi Beach – Strandpaviljoen. Dit is het meest rechter paviljoen op strand Noord. Parkeren langs de boulevard (let op: parkeergeld vanaf 10 uur). En om het restaurant te bereiken heb je ± 5 minuten lopen nodig naar het strand. Via het duinpad: volg het korte kronkelpad vanaf de boulevard (rechts) door de duinen en neem eerste strandafgang. Via het strand: meest rechter afgang op de boulevard en wandel dan 250 meter naar rechts.

Opgave: Bouke de Boer

Centraal thema
Elke bijeenkomst heeft een centraal thema, waarop ik de muziek en begeleiding zal afstemmen:
– zat 9 april: PASSIE
– zon 17 april

I.v.m. overheidsmaatregelen zullen voorlopig de sessies buiten op het strand zijn (in plaats van binnen). Zo sluiten we een ieder in. Zorg zelf voor warme kleding, evt. warm drinken, matje en mogelijk zelfs een windscherm (met meerdere windschermpjes kunnen we een kleine wal maken, waardoor minder last van de wind en beter horen van mijn stem en de muziek). Na het ademhalen en zeeduik kun je bij Evi Beach heerlijk binnen zitten en warme drankjes en dergelijke bestellen. Ik heb bewust andere apparatuur aangeschaft, waarbij het geluid van mijn stem en muziek makkelijker te horen zal zijn. En… heel belangrijk, ik laat meer mensen toe, om zo nog meer mensen in contact te brengen met hun zelfhelend vermogen. (Wordt het jou te druk en voelt dit voor jou te overweldigend, kies voor jezelf.)

Voel je welkom! Met liefde en passie en op naar nog meer ZELFHELEND VERMOGEN, Bouke
Categories: met Bouke in zee

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.