AANRADERS

Bouke de Boer

geplaatst op 12 maart 2019

Soul Sound Journey weekend voor vrouwen én mannen

In april 2019 kun je samen met Gerda Duin van Vrouw & Verbinding en Bouke de Boer van NTI NLP mee naar de Veluwse hei voor een inspirerend Soul Sound Journey weekend.

Wij werken dit weekend samen met Rutger Vermeulen van Oostraven. Het wordt een bijzonder en waardevol weekend waarin je steeds binnen een stuk vertraging in verbinding kunt komen met jezelf. 

Dit weekend is geschikt voor iedereen die open staat voor een stuk spirituele bewustwording en groei.

geplaatst op 25 februari 2019

Opleiding je ont-wikkeling naar jouw ultieme meesterschap

In april 2019 start Anne-Marie van Hees de opleiding ontwikkeling naar jouw ultieme meesterschap. Deze bestaat uit 6 modules. Elke module heeft een leertijd van ongeveer 3 maanden. Behalve de module meesterschap. 

De opleiding wordt gevolgd in groepen van minimaal 12 en maximaal 20 personen. In de modules is ook ruimte ingebouwd voor individuele begeleiding, zodat jij het maximale uit je proces haalt. Er is in de opleiding heel veel ruimte voor jouw persoonlijke groei op alle terreinen.

In deze opleiding ga jij ontdekken wie je bent, waarom je hier bent en wat je zielenmissie is. Je leert wat je nodig hebt om je als spiritueel mens, begeleider of healer in de wereld te zetten en jezelf en anderen te helpen bij het transformatieproces naar de 8edimensie. De transformatie van dualiteit (3D), via non-dualiteit (5D), naar universele liefde (8D).

Postadres
Oosterzijweg 8

1906 AX Limmen

Kijk hier voor de geldende
algemene voorwaarden

info@boukedeboer.nl
06 53 77 24 19
072 505 35 01 (NTI NLP)