REVIEWS

Bouke de Boer
HenkVanDerHam

CODEROOD

Voor mij was de CODEROOD een reis naar binnen. Een spiegel die antwoorden gaf. Een gevoel van ‘O, ja, nu snap ik waarom ik de dingen heb gedaan zoals ik ze deed’. En van denken naar je gevoel volgen. Een hernieuwde kennismaking met mijzelf. Het was een cadeau aan mijzelf.

Een mooie intieme setting onder leiding van nimmer aflatend enthousiasme van Mieke en Bouke. En niet te vergeten Dorien en Annemieke. Waarbij de laatste enorme indruk op mij heeft gemaakt door haar familieopstellingen. Allen enorm bedankt!

Henk van der Ham

InekeBrinkmann

CODEROOD

De afgelopen jaren waren voor mij en mijn man zeer heftig … al 18 jaar een rechtszaak waarbij de andere partij alle mazen in de Nederlandse wet gebruikt! Dit was en is voor ons een fysieke, emotionele en financiële uitputtingsslag.

Op het moment dat wij het echt niet meer zagen zitten, kwam Bouke de Boer uit de hemel vallen. Miracles happen… En voor ik het wist namen wij deel aan CODEROOD. Het ging zo snel en ik had geen idee waar ik aan begon…

Dankzij deze training (echt een aanrader om het samen met je partner te doen) heb ik meerdere handvatten en inzichten gekregen, waardoor allerlei zaken op z’n plaats zijn gevallen. En… het werkt nog steeds door.

Ongelooflijk: na de training zie ik mijn werk, mijn relatie, mijn leven weer helemaal zitten. Ook ga ik weer nieuwe uitdagingen aan. Heel veel dank aan Bouke, Mieke en Dorien voor hun fantastische begeleiding, het was veilig, liefdevol en met compassie.

Voor degenen die al een tijd van plan zijn om deze training te gaan volgen en nog twijfelen. Mijn advies: gewoon doen! Je zult er geen spijt van hebben, hoogstens dat je het jammer vindt dat je deze waardevolle training niet eerder hebt gevolgd!

Ineke Brinkmann

Persoonlijk Leiderschap vanuit het Hart

De training Persoonlijk Leiderschap vanuit het Hart heeft me meer inzicht gegeven over het pad dat ik moet volgen in het leven. De zienswijze van Bouke op basis van de verhalen van medecursisten en mijzelf hebben me waardevol inzicht gegeven in relaties en verhoudingen. Hierdoor weet ik oa. gebeurtenissen beter in perspectief te plaatsen.

Het is een geschenk om de wereld een paar dagen door de ogen van Bouke te mogen aanschouwen. Een aanrader voor iedereen die verdieping zoekt.

Roland

WiFi

Partnertraining

De Partnertraining heeft ons betere coaches gemaakt; zowel voor onszelf als voor onze individuele processen.

We hebben nog meer geleerd alles hardop te zeggen wat voorheen wel eens onuitgesproken bleef.

Wieneke & Fiora

Jeroen Jonk

Partnertraining

Bouke en Dorien: eerlijk, gepassioneerd, verbonden en veilig

Jeroen Jonk

Sandra Lensink

Partnertraining

Ik gun iedere relatie dit mooie proces om elkaar echt te gaan begrijpen op de diepe niveaus van je familielijn. Jezelf en de ander te horen en zien zonder maskers en de liefde moeiteloos te laten stromen (of soms ook niet en dan ervaren dat dat ook mag en okay is).

Sandra

Martin Stam

Partnertraining

Bedankt voor jullie vakmanschap, integriteit en enorme liefde. Werkelijk álles klopte.

Martin

Partnertraining - Adrie en Angelique

Partnertraining

Wat een geweldige training. Wakker geworden in een andere dimensie!

Adrie en Angelique

Sebastiaan en DaniëlleCrop

Partnertraining

De Partnertraining is het mooiste cadeau voor je relatie. Prachtig in beeld gebracht wat je eigen aandeel is in je relatie, en… hoe je dus ook je eigen aandeel kan inbrengen om samen naar een hoger en mooier energieveld te komen.

Sebastiaan en Daniëlle

Jeroen en Ellen

Partnertraining

Na meer dan 40 jaar samen, toch nog verdieping in onze relatie. Wat bijzonder…!

Jeroen & Ellen

Partnertraining

Ik vind het zo bijzonder dat jullie een groep mensen die elkaar niet kent binnen no-time zover krijgt dat ze hun ego afwerpen en dat iedereen er helemaal mag zijn. Een warm en weldadige bubble. Zo zou je altijd met elkaar om willen gaan.

Marijs

Postadres
Oosterzijweg 8

1906 AX Limmen

Kijk hier voor de geldende
algemene voorwaarden

info@boukedeboer.nl
06 53 77 24 19
072 505 35 01 (NTI NLP)