TRAINER

Bouke de Boer
Bouke de Boer

Op dit moment geef ik de volgende trainingen bij NTI NLP:

CODEROOD – kies voor zuiver leiderschap vanuit je hart

Op zondag 29 augustus 2021 – 18:00 uur (tot woensdag 1 september 16:00 uur)  start Bouke de Boer de driedaagse procestraining over persoonlijk leiderschap vanuit je hart. Over de veiligheid in jezelf vinden in plaats van in anderen of de omgeving. Over het einde van de machtsstructuur van angst en controle. Maar ook over het afrekenen met zelfbescherming, met excuses en uitvluchten zoeken en met de overtuiging dat je hoofd het altijd beter weet. Is dat een makkelijke stap? Nee. Vraagt dat lef? Ja.
Ik, Bouke de Boer, heb die stap gezet en hiervoor een flinke prijs betaald. En: die prijs is meer dan de moeite waard. Durf jij die stap ook te zetten?
Welkom in de training CODEROOD

Partnertraining

De kwaliteit van je relatie wordt bepaald door hoe je elkaar in de verbondenheid kunt blijven vinden, wat er ook in jullie leven plaatsvindt. Vijf bijzondere dagen in een intieme setting met maximaal tien stellen. Lees meer.

Nieuwetijdstraining

Wat doe jij met NLP? Zit het in je systeem of doe je er niets meer mee? Hoe dan ook, de essentie van NLP blijft je verrassen en uitdagen. De methodiek heeft ongekende aanknopingspunten voor meer levensruimte. Althans, als je er open voor staat. De eerstvolgende Nieuwetijdstraining:

Datum: 8 december 2021

Kosten: € 650,-

Meer informatie en inschrijven: Klik hier

Jaartraining: Een jaar met Bouke en Deepak

Tien bijeenkomsten verdeeld over een jaar waarin Bouke zijn eigen vorm geeft aan De zeven spirituele wetten van succes, het wereldwijd omarmde boek van Deepak Chopra. De eerstvolgende Jaartraining:

Datum: start in februari 2022, exacte datum volgt.

Kosten: € 3.850,-

Meer informatie en inschrijven: Klik hier

Postadres
Oosterzijweg 8

1906 AX Limmen

Kijk hier voor de geldende
algemene voorwaarden

info@boukedeboer.nl
06 53 77 24 19
072 505 35 01 (NTI NLP)