TRAINER

Bouke de Boer
VaderZoonTraining

Op dit moment geef ik de volgende trainingen bij NTI NLP:

ZONEN & VADERS – een ontmoeting op meerdere lagen

Ieder mens is voor de helft geboren uit zijn moeder en voor de helft geboren uit zijn vader. Iedere man is een zoon. En hoewel niet iedere zoon een vader is, is iedere vader wel een zoon. Dat schept een band tussen vader en zoon, tussen zoon en vader die niet te verbreken is. (Ook al denken sommige vaders of zonen van wel.)

Band
Waartoe we jou en je zoon (of jou en je vader) uitnodigen, is om jullie unieke band in een intieme setting te onderzoeken en hier en daar liefdevol op de proef te stellen. Om de band flexibeler maken en te verstevigen; zodat ie nog meer tegen ’n stootje kan en je nog meer van elkaar op aan kunt. Dat doen we aan de hand van oefeningen, verhalen, een beetje theorie en het delen van ervaringen. Enkele steekwoorden: mentale kracht, fysieke kracht, seksualiteit, openheid, mededogen… We doen het wat dat betreft heel anders dan de vaders en zonen uit de Griekse mythologie…

Strijd
Kronus de jongste der Titanen en zoon van Uranus en Gaea. Door zijn vader wordt Kronus uit het godenrijk verstoten en op een dag naar de aarde gegooid, omdat vader jaloers op hem is. De jonge Titaan neemt wraak. Hij castreert zijn vader en neemt de macht over. Uranus voorspelt zijn zoon nog wel dat ook hij ooit door een van zijn zonen van de troon zal worden gestoten…
Het gaat misschien wat ver om te zeggen dat je als zoon een titanenstrijd hebt te voeren met je vader om los te komen van hem – laat staan dat je hem moet castreren – maar volgens deze Griekse mythe is dat wel waar het om gaat. Niet voor niets spreken we nog steeds over ‘een Titanenstrijd voeren’.

Vraagtekens
Je hebt voor de helft het DNA van je vader in je lijf. Maar hoe zit het met je energetische DNA, je ‘ENA’? Wat heb jij hierin meegekregen of overgenomen van je ouders? Hoe vrij of verbonden ben je? Wat geef je (on)bewust door aan je kinderen? En dat waarvan je denkt dat van jou is, ís dat eigenlijk wel van jou? Of is het van je vader, je opa, van generaties mannen vóór jou? Hoe verhouden jullie je als vader en zoon tot elkaar? Wat verwacht jij als vader van je zoon als je zelf, misschien onbewust, nog gebonden bent aan je eigen opvoeding? Vind je dit vragen die het waard zijn om samen en met meerdere vaders en zonen te onderzoeken, dan zijn jullie helemaal op je plek in deze tweedaagse training met vooravond.

Bouke de Boer

Persoonlijk Leiderschap vanuit het hart

In november 2019 start Bouke de Boer de driedaagse procestraining over persoonlijk leiderschap vanuit je hart. Over de veiligheid in jezelf vinden in plaats van in anderen of de omgeving. Over het einde van de machtsstructuur van angst en controle. Maar ook over het afrekenen met zelfbescherming, met excuses
en uitvluchten zoeken en met de overtuiging dat je hoofd het altijd beter weet. Is dat een makkelijke stap? Nee. Vraagt dat lef? Ja.
Ik, Bouke de Boer, heb die stap gezet en hiervoor een flinke prijs betaald. En: die prijs is meer dan de moeite waard. Durf jij die stap ook te zetten?
Welkom in de training Persoonlijk Leiderschap vanuit het hart.

Coderood

Hoe voorkom je dat je bezoek krijgt van Meneer Burnout en leef je meer vanuit je hartenergie? In drie dagen (+ vooravond) van ‘all systems red’ naar het ‘rood’ van de pure liefde voor je eigen leven. Lees meer.

Partnertraining

De kwaliteit van je relatie wordt bepaald door hoe je elkaar in de verbondenheid kunt blijven vinden, wat er ook in jullie leven plaatsvindt. Vijf bijzondere dagen in een intieme setting met maximaal tien stellen. Lees meer.

Nieuwetijdstraining

Wat doe jij met NLP? Zit het in je systeem of doe je er niets meer mee? Hoe dan ook, de essentie van NLP blijft je verrassen en uitdagen. De methodiek heeft ongekende aanknopingspunten voor meer levensruimte. Althans, als je er open voor staat. De eerstvolgende Nieuwetijdstraining:

Datum: 27 – 29  januari 2020

Kosten: € 650,-

Meer informatie en inschrijven: Klik hier

 

Postadres
Oosterzijweg 8

1906 AX Limmen

Kijk hier voor de geldende
algemene voorwaarden

info@boukedeboer.nl
06 53 77 24 19
072 505 35 01 (NTI NLP)