TRAINER

Bouke de Boer

Op dit moment geef ik de volgende trainingen bij NTI NLP:

MANNEN TRAINING – samen met Pamela Kribbe

Samen met Pamela Kribbe geeft Bouke de boer de tweedaagse Mannen Training. Zoals de naam al aangeeft; exclusief voor mannen.

Pamela Kribbe

Pamela zal elke sessie inleiden met een gechannelde boodschap over het  ingebrachte thema. Channeling is het doorgeven van boodschappen van spirituele gidsen. Het doel van channeling is zowel het overbrengen van informatie als het aanraken en vrijmaken van geblokkeerde energie. In het samenzijn van de groep wordt een energetisch veld gecreëerd waarop de boodschappen zijn afgestemd; ze geven een stem aan dat wat gezien en geheeld wil worden.

Na afloop van elke channeling is er gelegenheid tot het stellen van (persoonlijke) vragen aan Pamela, waarop je een gechanneld antwoord zult ontvangen. De antwoorden zijn erop gericht jouw specifieke situatie te verhelderen en je in je kracht te zetten, zodat je je weer bewust wordt van je scheppende en zelfhelende vermogens.

Iedere deelnemer kan tijdens het weekend tenminste 1 persoonlijke vraag inbrengen.

Bouke de Boer
Bouke zal tijdens elke sessie de thematiek van de mannelijke wond belichten vanuit diverse invalshoeken: o.a. Systemisch Werken, groeps- of individuele opstellingen, archetypes van de man, Oude en Nieuwe Energie en ademhalingsoefeningen. Het doel is inzicht te krijgen in je eigen patronen rondom mannelijkheid en daaromtrent vrijheid en bewustzijn creëren.

Data: zaterdag 28 december en zondag 29 december

Tijden: 09.30 uur tot ongeveer 17.00 uur

Kosten: € 425,- inclusief uitgebreide lunches en de gehele dag koffie, thee en fruit.

Opgave: NTI NLP

Meer informatie over Pamela Kribbe

Bouke de Boer

CODEROOD – kies voor zuiver leiderschap vanuit je hart

Op 8 april 2020 start Bouke de Boer de driedaagse procestraining over persoonlijk leiderschap vanuit je hart. Over de veiligheid in jezelf vinden in plaats van in anderen of de omgeving. Over het einde van de machtsstructuur van angst en controle. Maar ook over het afrekenen met zelfbescherming, met excuses
en uitvluchten zoeken en met de overtuiging dat je hoofd het altijd beter weet. Is dat een makkelijke stap? Nee. Vraagt dat lef? Ja.
Ik, Bouke de Boer, heb die stap gezet en hiervoor een flinke prijs betaald. En: die prijs is meer dan de moeite waard. Durf jij die stap ook te zetten?
Welkom in de training CODEROOD

Partnertraining

De kwaliteit van je relatie wordt bepaald door hoe je elkaar in de verbondenheid kunt blijven vinden, wat er ook in jullie leven plaatsvindt. Vijf bijzondere dagen in een intieme setting met maximaal tien stellen. Lees meer.

Nieuwetijdstraining

Wat doe jij met NLP? Zit het in je systeem of doe je er niets meer mee? Hoe dan ook, de essentie van NLP blijft je verrassen en uitdagen. De methodiek heeft ongekende aanknopingspunten voor meer levensruimte. Althans, als je er open voor staat. De eerstvolgende Nieuwetijdstraining:

Datum: 27 – 29  januari 2020 en 13 – 15 maart 2020, 

Kosten: € 650,-

Meer informatie en inschrijven: Klik hier

 

Postadres
Oosterzijweg 8

1906 AX Limmen

Kijk hier voor de geldende
algemene voorwaarden

info@boukedeboer.nl
06 53 77 24 19
072 505 35 01 (NTI NLP)