TRAININGEN

Bouke de Boer
Bouke de Boer

Op dit moment geef ik de volgende trainingen bij NTI NLP:

EMBODIED LEADERSHIP

Op donderdag 22 september 2022 start de opleiding Embodied Leadership. Daarin neem ik neem je mee van het oude naar het nieuwe leiderschap. Het oude leiderschap richt zich op het managen van processen en resultaten vanuit controle; die tijd is geweest. Het nieuwe leiderschap staat voor contact, coachen, faciliteren, voeden en verbinden vanuit authenticiteit, veerkracht en bezieling. Embodied Leadership richt zich op het belichamen van nieuw leiderschap, vanuit je persoonlijkheid mét je unieke kwaliteiten. In deze training gaan we diep in op dat wat de nieuwe tijd vraagt van iedereen die de leider in zichzelf wil (her)ontdekken en inzetten in zijn/haar (werkend) leven. Van leidinggevende, manager of consultant tot docent, ervaringsdeskundige of zelfstandige, van young professional, senior: Embodied Leadership is de transformerende stap naar de nieuwe leider in jou. Het afronden van deze training geeft ook toegang tot NLP Master Practitioner.

Meer informatie en inschrijven: Klik hier

CODEROOD – kies voor zuiver leiderschap vanuit je hart

Op woensdag 16 november 2022 – 18:00 uur (t/m zaterdag 19 november 16.00 uur) start Bouke de Boer de driedaagse procestraining over persoonlijk leiderschap vanuit je hart. Over de veiligheid in jezelf vinden in plaats van in anderen of de omgeving. Over het einde van de machtsstructuur van angst en controle. Maar ook over het afrekenen met zelfbescherming, met excuses en uitvluchten zoeken en met de overtuiging dat je hoofd het altijd beter weet. Is dat een makkelijke stap? Nee. Vraagt dat lef? Ja.
Ik, Bouke de Boer, heb die stap gezet en hiervoor een flinke prijs betaald. En: die prijs is meer dan de moeite waard. Durf jij die stap ook te zetten?
Welkom in de training CODEROOD

Partnertraining

De kwaliteit van je relatie wordt bepaald door hoe je elkaar in de verbondenheid kunt blijven vinden, wat er ook in jullie leven plaatsvindt. Vijf bijzondere dagen in een intieme setting met maximaal tien stellen. Lees meer.

Jaartraining: Een jaar met Bouke en Deepak

Tien bijeenkomsten verdeeld over een jaar waarin Bouke zijn eigen vorm geeft aan De zeven spirituele wetten van succes, het wereldwijd omarmde boek van Deepak Chopra. De eerstvolgende Jaartraining:

Datum: start zondag 23 oktober 2022

Kosten: € 3850,-

Meer informatie en inschrijven: Klik hier

Postadres
Oosterzijweg 8

1906 AX Limmen

Kijk hier voor de geldende
algemene voorwaarden

info@boukedeboer.nl
06 53 77 24 19
072 505 35 01 (NTI NLP)